Kalender:
29-3Pasen "geen schaken"
1-4Pasen "geen schaken"
5-4Interne vrijdag competitie ronde 21
8-4Interne maandag competitie ronde 29
12-4Interne vrijdag competitie ronde 22
15-4Interne maandag competitie ronde 30
19-4Interne rapid competitie ronde 15+16
20-4KNSB Ronde 9
22-4Interne maandag competitie ronde 31
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
Nieuwe Matiak

Gepost door Yuri Eijk op zaterdag 6 maart 2010 om 08:19

Lectori Salutem! In het ledengedeelte kunt u de 3e Matiak van de huidige redactie downloaden. We hebben weer ons best voor u gedaan en we zijn blij dat we een aantal nieuwe schrijvers hebben mogen begroeten.

Zo heeft de Skaar, steunpilaar van het eerste en tevens gewaardeerd trainer van de hemelbestormers, een geannoteerde partij ingeleverd alsmede een uitwerking van één van zijn lessen. Ook mochten wij van Pieter Baltus een geannoteerde partij ontvangen en dat nog wel in pgn. Dat maakt ons werk pas gemakkelijk. Wij hopen stiekem dat mensen dit voorbeeld zullen volgen, maar dit zal wel ijdele hoop zijn.

Daarnaast hebben we met Hein Middelhoven niet alleen een begenadigd schaaktalent maar ook een begenadigd schrijver terug op de club. Van hem ontvingen wij twee stukjes: een sfeervol toernooiverslag en een wetenschappelijke bespiegeling.

Ook kan u de naam van Marcel Springorum drie keer als schrijver terugvinden. Hij schreef twee verslagen over de jeugd Grand Prix en over zelfverwijt in het schaken. Naast al dit moois liet Robert Boes zijn licht over het tweede schijnen en Nico Pos over het zesde. En wat is een Matiak zonder bijdragen van Cor van Dongen? Op de valreep kregen wij nog twee stukken te verwerken die we natuurlijk met alle liefde geplaatst hebben.
Daarnaast zijn de ´persoonlijke´stukjes De Stoel (senioren) en Even voorstellen (jeugd) ook weer aanwezig.

Wij willen hierbij de mensen bedanken voor hun bijdragen en dat we ze - naast mogelijke nieuwe schrijvers - in de zomereditie op dezelfde wijze mogen begroeten. De kopijdatum voor de laatste Matiak van dit schaakseizoen is vrijwel willekeurig vastgesteld op 15 mei 2010. Tot dan!

Joris en Yuri

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten