ZSC-Saende online toernooien

Beste leden,

We hebben inmiddels een online afdeling van ZSC-Saende met (op moment van schrijven) 18 leden. Hier doen we af en toe een snelschaaktoernooitje alleen voor ZSC-Saendeleden. Hein Middelhoven heeft een korte beschijving gemaakt hoe je lid kunt worden en hoe je je bij een toernooi aanmeldt:

1) Meld je aan op www.chess.com en schrijf je gratis in  (doe dit liefst voor 20:15 zodat je op tijd bent voor het toernooi van ZSC die automatisch ingestart wordt op 20:30)

2) Je krijgt waarschijnlijk een activatiemail die je moet bevestigen door op de link in de mail te klikken

3)Wordt lid vande ZSC-afdeling: ga naar https://www.chess.com/club/zsc-saende en klik op aanmelden

4) Op de nieuwspagina zullen de toernooien worden aangekondigd. Er staat dan ook een link bij die je naar het toernooi leidt. Hou de website dus in de gaten. Blijf wachten totdat het toernooi automatisch start, als je naar een andere pagina gaat verlies je je aanmelding.

Er is ook een groepsapp (whatsapp) van ZSC-Saende. Als je daar aan toegevoegd wilt worden laat dit dan even weten middels een berichtje of een mailtje aan mij. In deze groepsapp doen we sowieso de aankondiging als we weer een online toernooitje doen. Op de reguliere clubavond (maandag en vrijdag dus) is er sowieso een toernooitje om half negen.

 


Nieuwsoverzicht
Kalender

Clubavonden
Maandag en vrijdag vanaf 20:00 uur.
Jeugd: maandag en vrijdag 18:45 - 19:45 uur.
Locatie:
Biljart- en denksportcentrum BOKO
Kraakstraat 42 te Zaandam.

Sponsors