Mededeling Bestuur
Beste Schaakvrienden,
 
Hopelijk zijn jullie en je naasten nog in goede gezondheid, maar het zijn voor iedereen moeilijke tijden. Ons clublokaal zal in ieder geval tot en met 28 april gesloten blijven en waarschijnlijk gaat dat langer duren.
 
Het bestuur heeft gezocht naar mogelijkheden om vooral onze jeugdleden een eigen online plek te bieden, waar ze met elkaar kunnen schaken, chatten, spelletjes doen en hun schaaktraining voortzetten. We zijn erg verheugd dat we nu kunnen melden, dat we samen met Het Witte Paard Zaandijk een Jeugdclub op Chessity oprichten waar alle jeugdleden een jaar lang een door de club betaald account krijgen. Frank Tijdeman zal als jeugdtrainer samen met andere coaches de jeugd daarbij begeleiden. Binnenkort zullen de jeugdleden nader bericht krijgen hoe het in zijn werk gaat.
 
Club op Chess.com
Zoals een aantal van jullie al hebben gezien, is er ook een online club van ZSC-Saende  op Chess.com. Deze club is inmiddels ook opengesteld voor leden van Het Witte Paard. Op de website kun je in het bericht van Yuri Eijk lezen hoe je je kan aanmelden.  We hopen dat hier veel leden gebruik van gaan maken en ook bijdragen met ideeën en initiatieven, zodat dit een levendige ontmoetingsplaats voor clubleden gaat worden.
 
Overige mededelingen
  • De Algemene Ledenvergadering is opgeschort en voorlopig onder voorbehoud gepland op 8 juni.
  • De interne competitie wordt voor dit seizoen definitief stilgelegd. Er wordt nog nader overlegd hoe we toch tot een clubkampioen kunnen komen.
  • De bekercompetitie is voorlopig opgeschort, maar kan wellicht later nog worden uitgespeeld
 
Het bestuur wenst ieder een gepaste, maar hopelijk toch enigszins vrolijke Pasen toe.
 
Met vriendelijke groet,
 
Wim van der Noort

Nieuwsoverzicht
Kalender

Clubavonden
Maandag en vrijdag vanaf 20:00 uur.
Jeugd: maandag en vrijdag 18:45 - 19:45 uur.
Locatie:
Biljart- en denksportcentrum BOKO
Kraakstraat 42 te Zaandam.

Sponsors