Vrij schaken in Boko
Beste leden,
 
De situatie rond het Corona-virus is helaas nog steeds verontrustend. Het bestuur van ZSC-Saende acht het daarom nog niet verantwoord om de interne competitie en de jeugdtrainingen op korte termijn te hervatten.
We kijken allemaal uit naar het moment dat de overheid de maatregelen kan versoepelen, de horeca weer open mag en een potje schaak achter het bord weer redelijk veilig mogelijk is. Maar op dit moment is daar helaas nog geen concreet uitzicht op. 

Om het jaar toch nog enigszins vrolijk uit te luiden is er voor de jeugd nog eenmalig Surpriseschaak op vrijdag 18 december met leuke prijsjes.
De jeugdleden hebben daar apart bericht van gekregen.

Vrij schaken bij Boko
Leden die toch onderling willen schaken, kunnen vanaf 18 december wel bij Boko terecht:
Vrijdagavond 20.00 uur 
Kleine Zaal

De sleutel voor de materiaalkast kan bij de bar opgehaald worden. Diegene is ook verantwoordelijk dat alles weer netjes wordt opgeruimd en dat de Corona-regels in acht worden genomen.
Belangrijkste regel is dat anderhalve meter afstand wordt bewaard, dus ook bij de schaakpartij. Dit kan door aan de lange tafels schuin tegenover elkaar te zitten. (zie plaatje in de bijlage)

Het Bestuur hoopt dat de Kerstdagen in kleine kring toch nog enigszins gezellig zullen verlopen en wenst ieder een gezond 2021 toe met snel weer veel schaakplezier.
 
Met vriendelijke groet,   
Wim van der Noort
 

 

Nieuwsoverzicht
Kalender
23-10
Regiofinale Schaak-Off (13:00 uur)

meer..

Clubavonden
Maandag en vrijdag vanaf 20:00 uur.
Jeugd: maandag en vrijdag 18:45 - 19:45 uur.
Locatie:
Biljart- en denksportcentrum BOKO
Kraakstraat 42 te Zaandam.

Sponsors