Boko zoekt vrijwilligers

Beste leden,

 

Al meer dan 25 jaar maken we voor onze clubavonden gebruik van Boko Biljart- en Denksportcentrum.  ZSC-Saende was samen met een paar biljartclubs de initiatiefnemer voor deze unieke, goed onderhouden plek, waar je bij de gezellige bar voor aangename prijzen je drankjes en hapjes kunt bestellen. Dit is te danken aan het feit dat Boko een stichting zonder winstoogmerk is, dat geheel draait op vrijwilligers, onder voorzitterschap van onze eigen Frank Tijdeman.

Maar liefst 20 verenigingen maken gebruik van Boko en financieel is de situatie, ondanks Corona, gezond.

 

Maar nu luidt Boko toch de noodklok

Vanaf de start kan Boko rekenen op een vaste groep trouwe vrijwilligers voor bardiensten en schoonmaakwerk. Uit eigen familie- en kennissenkring konden ze steeds voor verversing van krachten zorgen. Maar nu is, o.a. door het ouder worden van een aantal, een kritische ondergrens bereikt. Een tweetal bestuursleden van Boko wordt onevenredig belast met dagelijkse schoonmaak en inval voor bardiensten. Zonder oplossing is nu al een zomerstop voor juni en juli aangekondigd.

 

Vrijwilligers zijn onmisbaar om het karakter van Boko te behouden

Het bestuur van Boko doet nu een beroep op de verenigingen om in hun eigen achterban te zoeken naar mensen die binding voelen met Boko om bardiensten te draaien en schoonmaakwerk te doen. Het betreft een vrijwilligersbaan met een eigen verantwoordelijkheid, waar een vrijwilligersvergoeding en een aantal extra’s tegenover staan. In bijgaande profielschetsen staat precies beschreven wat je kunt verwachten.

 

Kijk rond in je omgeving

We zijn er van overtuigd dat het mogelijk moet zijn om in eigen kring mensen te vinden, die Boko een warm hart toedragen en die open staan voor zo’n best attractieve vrijwilligersbaan. Weet jij iemand, of ben je het zelf? Reageer dan of breng de profielschets onder de aandacht!

 

Alleen samen kunnen we Boko houden zoals het nu is!

 

Met vriendelijke groet,

Wim van der Noort

 

Profielen van de vacatures: Bar en schoonmaak.

 


Nieuwsoverzicht
Clubavonden
Maandag en vrijdag vanaf 20:00 uur.
Jeugd: maandag en vrijdag 18:45 - 19:45 uur.
Locatie:
Biljart- en denksportcentrum BOKO
Kraakstraat 42 te Zaandam.

Sponsors