Inschrijving Beker 2022/2023

Beste Schakers,

Morgen zal tijdens de seizoensopening ook de inschrijving voor het Bekertoernooi geopend worden. Je kan je tot 16 september 20:00 inschrijven bij Erik van Nassau (evnassau@gmail.com). 

Het speelschema, aantal rondes alsmede de loting voor ronde 1 & 2 zullen vrijdag 16 september bekend worden gemaakt. 

Voor ronde 1 zullen er een aantal mensen een bye krijgen, dit zodat we in ronde 2 een deelbaar getal hebben (2-4-8-16), dit zal op basis van rating gebeuren. 

Verder zijn de regels als volgt:

·         Het speeltempo is 80 minuten + 10 seconde increment per zet

·         Bij remise word een barrage gespeeld volgens het zogeheten armegedon principe, hier krijgt wit 5 minuten en zwart 4 minuten waarbij een remise als winst voor zwart telt. De Zwartspeler van de klassieke partij mag de kleur kiezen.

·         De partij mag op elke clubavond gespeeld worden (maandag & vrijdag), behalve als een NHSB team een thuiswedstrijd speelt. Het mag ook op rapidavonden maar dit word afgeraden omdat de sfeer dan rumoerig is en niet geschikt voor een klassieke partij.

·         De partij mag ook buiten de clubavonden gespeeld worden.

·         Als een deelnemer binnen de gestelde periode geen geschikt moment heeft kunnen vinden verliest hij de partij en gaat de tegenstander door naar de volgende ronde.

·         Als beide spelers alleen op data kunnen waar de ander niet kan zal er overleg met de Erik van Nassau moeten plaatsvinden.

·         Je gaat akkoord met het delen van je contactgegevens met je tegenstander voor het afspreken van een datum voor de partij. Deze informatie zal verder niet gedeeld worden.

 


Nieuwsoverzicht
Clubavonden
Maandag en vrijdag vanaf 20:00 uur.
Jeugd: maandag en vrijdag 18:45 - 19:45 uur.
Locatie:
Biljart- en denksportcentrum BOKO
Kraakstraat 42 te Zaandam.

Sponsors