Verslag Beat the Master

Nobody Beats JB

Maandagavond 17 april vond ons Beat the Master simultaantoernooi plaats. Er traden 11 spelers aan om het op te nemen tegen Jan Bart Abcouwer. Voor JB was het geven van een simultaan een nieuwe uitdaging die hij glansrijk heeft doorstaan! Hij behaalde een score van maar liefst 10 uit 11. Slechts twee spelers, te weten Marnix Dusebout en Erwin van Oeffel,wisten remise te houden.

Er deden ook twee talentvolle jeugdspelers mee van de Muider Schaak Kring. Thomas Rantz (11 jaar) wist het als laatste speler nog vol te houden tegen JB, maar moest toen toch het onderspit delven. Ook onze talentvolle Vanja Gorbunov mag niet onvermeld blijven. Hij wees in zijn jeugdige overmoed een remiseaanbod af, maar moest zich na een eervolle strijd toch gewonnen geven. Al met al een zeer geslaagde avond!

Op 31 mei vindt in het Spoorwegmuseum van Utrecht het jubileumfestijn 150 jaar KNSB plaats. Daar zullen o.a. 6 grootmeesters aantreden om simultaan te spelen tegen 150 deelnemers. Als participant in Beat the Master mag ZSC-Saende vier spelers afvaardigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nieuwsoverzicht
Clubavonden
Maandag en vrijdag vanaf 20:00 uur.
Jeugd: maandag en vrijdag 18:45 - 19:45 uur.
Locatie:
Biljart- en denksportcentrum BOKO
Kraakstraat 42 te Zaandam.

Sponsors