Kalender:
20-4KNSB Ronde 9
22-4Interne maandag competitie ronde 31
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
Schaakkampioen wint bijna alles

Gepost door Jaron Rosegg op dinsdag 19 juni 2007 om 09:36

Afgelopen zondag (17 juni) gaf de officieuze schaakkampioen van zaandam, Cor van Dongen, een simultaan in het schaakcafé in Filmtheater deFabriek. Cor speelde tegen veertien tegenstanders, waarmee de simultaan volledig bezet was, 19 partijen en gaf daar slechts anderhalve punt weg.

Gerard Smit wist snel een stuk te winnen en stelde de winst daarna keurig veilig. Jaron Rosegg wist een mindere stelling remise te houden door af te wikkelen naar een eindspel tegen een loper en een randpion. Gelukkig voor Jaron was de loper van de verkeerde kleur. Spannende partijen werden ook gespeeld door Tom Broekhuizen en Willem Kuipers. Een lichtelijk teleurgesteld met zijn resultaat is Cor vast van plan volgend jaar weer clubkampioen van ZSC-Saende te worden en zich in deFabriek te revancheren!


Cor overweegt een Meesterzet

Foto: Cor overweegt een Meesterzet

Het schaakcafé van gaat nu de zomerstop in en komt 23 september weer terug. Daarnaast gaat ZSC-Saende samen met Biljart- en Denksportcentrum BOKO vanaf september schaakcafés op vrijdagavonden en beginnerscursussen organiseren. Diegenen die op de hoogte gehouden willen worden kunnen surfen naar www.zsc-saende.nl of zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar zsc-actief@hotmail.com.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten