Kalender:
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
Corus: schaaktoto

Gepost door René Hennipman op zaterdag 10 januari 2009 om 08:35

De opzet is gelijk aan voorgaande jaren. Dit jaar spelen er minder Nederlanders mee in de lagere grootmeestergroepen, voor de toto is dat jammer. Minder spelers, minder verschillen.In de twee voorgaande jaren kon er tot en met zaterdag ingezet worden maar dat was niet helemaal eerlijk. Dit jaar ben ik er eerder bij. Tot en met de start van de eerste ronde (zeg 13.30 uur) kan er ingevuld worden, daarna niet meer.

Inzet
Alles wordt duurder maar de toto blijft gelijk geprijsd. Twee euro om deel te nemen. Maar er is ook een extra prijs. Je mag ook met 5 euro meespelen. Die spelers spelen daarnaast in een extra pool. Wint een 5 euro-speler dan wint hij de hele pot. Wint een 2-euro-speler, dan wint die de grote pot. Het restant gaat naar de beste 5-euro-speler.

Winnaar
De winnaar is de speler die qua punten het dichtst bij de behaalde score zit. Bij gelijk eindigen wint de speler met de meeste juiste scores. Is dat ook gelijk, dan wordt de pot gedeeld.

Meedoen
Meedoen kan door bijgaande excelsheet in te vullen. Door bovenin de naam en daarna in de blauwe cellen de verwachte score in te vullen (halve scores kunnen door middel van ,5 ingevuld worden). De Excelsheet kan naar mij gemaild worden: rhennipmangeenspam@gmail.com (verwijder geenspam).
Er dient uiterlijk zondag 18 januari betaald te zijn. De komende vrijdag en maandag zal ik op de club aanwezig zijn. Daarnaast tijdens het openingsweekend.

Tips
De groepsindelingen met ratings staan op:
Groep A
Groep B
Groep C

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten