Kalender:
19-4Interne rapid competitie ronde 15+16
20-4KNSB Ronde 9
22-4Interne maandag competitie ronde 31
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
Primeur: ZSC-Saende huurt biljartzaal!

Gepost door Jaron Rosegg op maandag 30 maart 2009 om 21:16

Raar maar waar, ZSC-Saende huurt biljartzaal 3 komende vrijdag. Er spelen dan twee teams thuis (het 3e en het 4e), dat zijn al zestien borden. Dan nog de interne met wellicht Jan-Bart, Cor, André, René, Remco, Pieter, Edwin, Yuri, Sjaak, Arnold, Tom, Peter B, Jacob, Wim P. enzovoort en we hebben zo 25 tafels gevuld!

Gelukkig hebben we zaal 2, vaak als analyseruimte gebruikt, tot onze beschikking maar voor competitiepartijen is die zaal minder geschikt vanwege de dunne wand tussen zaal 2 en de aangrenzende biljartzaal. Dat bezwaar is nu dus opgelost!

En het wordt spannend: het derde staat bovenaan en heeft aan 4-4 tegen het laagste team in de poule genoeg om kampioen te worden en te promoveren. Maar garanties zijn er natuurlijk nooit, er zal geconcentreerd en goed gespeeld dienen te worden. Nog spannender is de situatie voor het 4e team. Ze delen met 4 andere teams de eerste plaats, gaan aan kop op bordpunten maar spelen wel tegen de nummer 2 van de poule. Als ik het goed heb is een 5-3 winst genoeg voor promotie en waarschijnlijk ook voor het kampioenschap. Een minder resultaat kan, als het tegenzit, ineens een derde plek betekenen.

Kortom, spanning alom en genoeg ruimte om te komen spelen en het derde en vierde team een hart onder de riem te steken. Wellicht kunnen we komende vrijdag na afloop nog even een mooi feestje vieren.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten