Kalender:
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
3-6Interne maandag competitie ronde 36
7-6Interne vrijdag competitie ronde 29
Kleine delegatie ZSC-Saende trotseert sneeuw in Sint Pancras

Gepost door Marcel Springorum op maandag 4 januari 2010 om 09:53

Op 3 januari kwamen slechts vijf ZSC-Saenders uit op de Grand Prix van Sint Pancras. Aanvankelijk leek dit plaatsje vlak boven Alkmaar goed bereikbaar maar bij aankomst bleek dat er de nacht ervoor bijzonder veel sneeuw was gevallen. Het inparkeren was daardoor het grootste euvel.

Iris in groep 4 was niet tevreden over haar start in haar groep maar kwam later toch nog enigszins in haar ritme. Vandaag finishte ze als 5e met 3,5 punt. Christopher speelde in de zelfde groep en deed het prima. Slechts een half punt kwam hij tekort voor de eerste plaats. Hij werd gedeeld 2e. Omdat hij gelijk eindigde met iemand anders en zowel onderling resultaat als de weerstandspunten geen uitsluitsel gaven, werd eerste geloot of er een barrage zou komen of dat er werd geloot. Resultaat was dat er werd geloot en het onbevredigende resultaat hiervan was dat Christopher de derde plaats lootte.

In groep 5 trad Dylan aan. Ook hij startte niet florissant maar in de laatste ronden kon hij zich herstellen. Daardoor kon hij nog drie punten scoren waarmee hij 6e werd. In groep 6 tenslotte startten Timothy en Arjen in de eerste ronde tegen elkaar. Timothy kreeg een aanval te verduren maar kon ineens keihard terugslaan. Gesterkt door deze winstpartij trok hij sterk door. Timothy won al zijn partijen en maakte een reuzensprong met zijn rating. Arjen had zich vandaag gespecialiseerd in de ultrakorte partijen. Dat haastige spoed vaak niet goed is, bleek hier. Van de vijf minipartijen verloor hij er vier. Toch nog drie partijen gewonnen en een 5e plek gehaald.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten