Kalender:
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
Rapidschaak te Volendam

Gepost door Machiel Moes op maandag 8 november 2010 om 17:53

Door: De rijdende moeder, Yvonne Braat;

Een uitnodiging voor dit toernooi belandde een maand of wat geleden in onze e-mail. Hessel leek het wel wat. En zo gezegd zo gedaan, Volendam here we come.
Rapid uit de veren want rond de klok van 10.00 uur zou het beginnen in mooi Volendam. Ik had zoonlief goed voorbereid dat hij deze dag niet veel moest verwachten qua punten. Hessel was namelijk de allerjongste en heeft een rating van 880, maar hij waagde zich er toch aan. Op de dijk aangekomen liepen wij ook Christopher Blees met Evert tegen het lijf, Machiel, René en ook Huib waren aanwezig. Verder was Manuel Bosboom ook van de partij.

Het werd een heel leuke dag. Manuel behaalde de 2e plaats in de hoofdgroep. René had het zwaar (hij kwam ook uit in de hoofdgroep) maar genoot zichtbaar en Evert behaalde in groep A uiteindelijk 3,5 uit 7. Man van de Volendame Dijk was absoluut Machiel Moes, die behaalde in groep C 7 uit 7.

Christopher en Hessel waren in dezelfde groep ingedeeld. Zij speelden beiden in groep F en het eindresultaat mocht er zeker zijn. Christopher 3½ punt en Hessel 3 punten. Huib was de gehele dag wedstrijdleider.

Na alle wedstrijdperikelen natuurlijk nog in klederdracht op de foto en met een Makreel onder de arm, ter beschikking gesteld door de sponsor, en 3 punten in de knip voldaan weer naar huis.

Hierbij een link naar de einduitslag.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten