Kalender:
19-4Interne rapid competitie ronde 15+16
20-4KNSB Ronde 9
22-4Interne maandag competitie ronde 31
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
Schaakdammatch tegen DC Zaanstreek

Gepost door Cor van Dongen op maandag 25 april 2011 om 20:15

Beste clubgenoten,

Op maandag 6 juni a.s., de avond waarop er in onze agenda ‘schaakcafé’ staat ingepland, spelen we een unieke denksportwedstrijd tegen DC Zaanstreek, de damvereniging van de Zaanstreek, in ons eigen BOKO-denksportcentrum.De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en deelname is kosteloos.

De bedoeling is, dat we aan ongeveer 20 borden tegen elkaar spelen, de schakers van ZSC-Saende tegen de dammers van DC Zaanstreek, de damcombinatie van Zaandam, Krommenie, Assendelft, Zaandijk.

Voor de pauze speel je twee partijen tegen dezelfde tegenstander: één dampartij en één schaakpartij. In de dampartij heeft de dammer 5 minuten bedenktijd en de schaker 20 minuten; in de schaakpartij heeft de schaker 5 minuten bedenktijd en de dammer 20 minuten.

Na de pauze doen we dat nog een keertje over, maar dan krijgt iedereen weer een andere tegenstander. De indeling geschiedt at random; dat kan betekenen dat een sterke/zwakke schaker tegen een zwakke/sterke dammer speelt. Ach, dat maakt allemaal niet zoveel uit, waar het om gaat is dat we een gezellige (en bijzondere!) schaak-dam-avond hebben. Daartoe worden er in de pauze tussen de twee matches (van ieder twee partijen) hapjes en een gratis drankje geserveerd.

Na afloop van deze denksportwedstrijd, en dat zal om ongeveer 22.20 uur zijn, is er voor een ieder gelegenheid nader kennis te maken, ervaringen van de zojuist gespeelde partijen uit te wisselen of om nog een dam/schaakpartijtje te spelen.

Via de pers hopen we de nodige aandacht aan deze onalledaagse wedstrijd te kunnen geven.

Omdat we erop rekenen dat er flink veel animo voor deze wedstrijd zal zijn, nodig ik u graag uit om u zo snel mogelijk aan te melden op de aanmeldingslijst die vanaf vrijdag 29 april a.s. in het club aanwezig zal zijn. Misschien dat we zullen moeten loten (waarbij speelsterkte géén rol zal spelen). Wees er in ieder geval snel bij!
Ik reken op een geslaagde, ontspannen en spannende avond!!

Cor van Dongen (075-6350309)

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren.

Gepost door Huib Middelhoven op dinsdag 26 april 2011 om 16:05

Leuk initiatief!



Contact | Formaliteiten