Kalender:
29-3Pasen "geen schaken"
1-4Pasen "geen schaken"
5-4Interne vrijdag competitie ronde 21
8-4Interne maandag competitie ronde 29
12-4Interne vrijdag competitie ronde 22
15-4Interne maandag competitie ronde 30
19-4Interne rapid competitie ronde 15+16
20-4KNSB Ronde 9
22-4Interne maandag competitie ronde 31
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
Bijzondere ledenvergadering 9-12-2011

Gepost door Peter de Vries op vrijdag 18 november 2011 om 16:24

Geachte leden,

Namens het bestuur nodig ik u uit tot het bijwonen van een Bijzondere ledenvergadering op vrijdag 9 december 2011, aanvang om 20:15 uur.

In de Bijzondere ledenvergadering van 2 september 2011 is door de aanwezige leden een keuze gemaakt tot de aanschaf van nieuwe schaakstukken. Tijdens de vergadering werd ook gevraagd of de vereniging ook niet tot aanschaf van nieuwe borden zou moeten overgaan. Er is toen een commissie benoemd, waartoe in een later stadium ook Nico Pos, met goedvinden van het bestuur, tot toegetreden is. De commissie heeft vorige week verslag uitgebracht en naast een voorstel tot aanschaf van borden is de commissie ook gekomen met mogelijke alternatieven voor de eerder gemaakte keuze van de schaakstukken.

Op de Bijzondere ledenvergadering van 9 december willen wij u de mogelijkheid bieden het nieuwe materiaal te bekijken en te betasten. Van een van de mogelijke leveranciers is iemand aanwezig om een toelichting te geven.

Per e-mail krijgt u ook een uitnodiging met een voorgestelde procedure tijdens de vergadering en een verkort verslag van de commissie, waarin opgenomen foto's van het schaakmateriaal waaruit gekozen kan worden. Deze uitnodiging is ook te downloaden in de sectie clubbladen. Tevens zal deze uitnodiging in papierenvorm op de club ter inzage liggen.

Wij hopen dat u allen op vrijdag 9 december aanwezig zult zijn, zeker gegeven de aanstaande beslissingen m.b.t. materiaal waar we de komende 20 jaar mee zullen spelen.

Met vriendelijke groet,

Peter de Vries, secretaris ZSC-Saende

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten