Kalender:
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
3-6Interne maandag competitie ronde 36
7-6Interne vrijdag competitie ronde 29
Kerst Grand Prix in Beverwijk

Gepost door Marcel Springorum op maandag 19 december 2011 om 21:13

Op 18 december zijn we voor de Kerst Grand Prix in Beverwijk. Het is een bescheiden groepje ZSC-ers, met z'n vijven zijn ze. Ze spelen ook nog eens in de hoogste groepen:

Peter in groep 3, Dylan en Arjen in groep 2, en Rebecca en Christopher in groep 1. Het fototoestel is helaas thuis achtergebleven, dus alleen een stukje en geen foto's, maar inmiddels weten we toch wel hoe onze schakers eruit zien.

Tussenstanden worden niet bekendgemaakt, daar doen ze hier in Beverwijk niet aan, we moeten dus gewoon op de einduitslag wachten. Na vier ronden is er een pauze, dan hebben we inmiddels aan de spelers kunnen vragen hoe ze staan. Dat weten ze niet helemaal, wel kunnen ze vertellen wat ze hebben gedaan: we hebben onze eigen tussenstand. Rebecca heeft 1 punt, Christopher heeft alles nog gewonnen, Peter 1 remise en de rest gewonnen, Dylan 1 gewonnen, 1 remise en verder verloren en dan nog Arjen, die houdt het in balans: 2 verloren en 2 gewonnen. Nog 3 partijen te gaan en dan weten we de einduitslag.

De pauze is voorbij, en we hebben nog 3 ronden te spelen. Dan nadert ook dat einde en dan merk je dat het best nog wel even spannend is. Uiteindelijk gaat Christopher met de grootste beker naar huis. Peter die eigenlijk helemaal niet fit is, wordt 3e, Arjen is gedeeld 3e/4e, en Dylan en Rebecca worden allebei 6e in hun groep. Kortom het is weer een leuke middag geweest, op naar de volgende GP, 8 januari a.s. in St.Pancras.

Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik, om iedereen hele fijne feestdagen toe te wensen en een goed en sportief nieuwjaar!!!

Esther Springorum

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten