Kalender:
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
TataToto 2012

Gepost door Yuri Eijk op vrijdag 23 december 2011 om 16:11

Schaakliefhebbers,

De Kerst,  Oud & Nieuw en  het Tatasteel schaaktoernooi komen er weer aan! Voor de ware schaakliefhebber de mooiste tijd van het jaar. Nu is er opnieuw de mogelijkheid om het volgen van het toernooi nog iets interessanter te maken. Jawel, daar is-ie weer: de Toto! 

Maak een inschatting van het aantal punten dat de spelers gaan halen in het komende Tatasteel schaaktoernooi. De tussen- en geprognotiseerde eindstand zullen gedurende het toernooi worden bijgewerkt en op internet geplaatst worden. De eindstand wordt bepaald door de absolute waarden van de verschillen tussen de prognose en de werkelijkheid bij elkaar op te tellen. Diegene met het minste aantal punten wint.

Je kunt iezen tussen twee competities (2 of 5 euro inleg). Dit zijn aparte competities. We spelen volgens het principe "winner takes all". De eventuele tiebreak is het aantal exact juist gedane voorspellingen. Is dit ook nog gelijk dan wordt het geld gedeeld.

De inschrijving stopt op 14 januari om 13.00. Op 13 en 14 januari dwaal ik in Wijk aan Zee rond en ik zal zoveel mogelijk op de club komen. Een inschrijving is pas geldig als je ook betaald hebt. Dus download het formulier, vul uw voorspellingen in en geef dit gezamenlijk met het inschrijfgeld terug aan mij. Dan doet u mee met de leukste toto van het jaar! 

Yuri Eijk

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten