Kalender:
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
TataToto 2017 - Eindstand

Gepost door Yuri Eijk op dinsdag 31 januari 2017 om 21:11

Beste mensen,
 
Eindelijk, hier is ie dan, de eindstand van de Tatatoto. Uiteraard verzorgd door onze IT-deskundige Yuri en dan behoeft het geen betoog dat het allemaal klopt. De winnaar is geen verrassende, zeker niet voor de vaste volgers die de tussenstanden hebben bekeken. Hij was ronden voor het einde al zeker van zijn zaak. Hij is de professional onder de deelnemers, die net als vorig jaar zijn voorspellingen baseerde op grond van geavanceerde computermodellen. Het wordt tijd hem bij naam te noemen, het is Joris Moes. De jongste maar ook de beste onder de deelnemers. En dat voor de tweede keer en ook nog eens op rij. Dat is niet eerder vertoond in de Tatatoto-historie.
De eerste klachten zijn al vernomen, "het moet wel leuk blijven". En dus acht het organisatiecomité het gepast om de regel van 'goed winnaarschap' in te voeren. De nummer één toont zich een royaal winnaar en voorziet zijn medespelers van een drankje. Zodat we kunnen proosten op een mooi toernooi en op een mooie overwinning.
En het lijkt wel alsof kennis van computermodellen en statistiek een voordeel is want de heren Dirk Willem Swart en Wim Zwinkels legden beslag op de 2e en 3e plaats.
We feliciteren de mannen met hun prijzen, het is ze van harte gegund. De prijzen worden persoonlijk, met een ferme handdruk, overhandigd.
 
We danken de spelers voor hun vertrouwen, Erik Lust voor zijn enthousiasmerende teksten en we willen jullie nu al oproepen volgend jaar weer mee te doen. Want dan zijn we er weer!
 
Yuri Eijk en René Hennipman
 

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten