Kalender:
22-2Vrijdag Ronde 23
22-2Jeugd: Voorjaarsvakantie, jeugd geen schaken
25-2Maandag Ronde 24
25-2Jeugd: Training en Ronde 21
1-3Vrijdag Ronde 24
1-3ZSC-Saende N1 - Het Witte Paard N1
4-3Maandag Ronde 25
4-3Jeugd: Training en Ronde 22
8-3Vrijdag Ronde 25
11-3Maandag Ronde 26
Massakamp ter ere van Cees Janssen

Gepost door Joris Moes op maandag 22 januari 2018 om 19:39

Beste schaakgenoten,

Op dinsdagavond 27 februari wordt er op de clubavond van SV Krommenie een massakamp gehouden tussen schakers van alle Zaanse schaakverenigingen ter ere van Cees Janssen.

Markant schaakgenoot

Cees heeft gedurende lange tijd zijn sporen in het Zaanse schaakleven verdiend, met een lange staat van dienst als enthousiast (amateur)schaker bij De Pion, Het Witte Paard en Krommenie, maar vooral als organisator van diverse (snel)schaaktoernooien, als bestuurslid van De Pion en Het Witte Paard en als enthousiast promotor van het jeugdschaak in de Zaanstreek.

De laatste tijd gaat het minder goed met de gezondheid van Cees – ruim een half jaar geleden zag hij zich hierdoor genoodzaakt zijn lidmaatschap bij Krommenie op te zeggen, reden voor het bestuur van Het Witte Paard en Krommenie, om Cees voor al zijn schaakverdiensten nog een keer in het zonnetje te zetten. Met veel genoegen dragen zij dan ook de Zaanse massakamp van 27 februari aanstaande op aan Cees Janssen, die deze avond eveneens aanwezig zal zijn.

Opzet van de massakamp

De deelnemers aan de massakamp spelen deze avond twee partijen, tegen twee verschillende tegenstanders, met een bedenktijd van 30 minuten p.p.p.p. De indeling geschiedt op rating, waarbij je géén clubgenoten (van je eigen schaakvereniging) zult treffen.

De vereniging met het hoogst behaalde scoringspercentage roepen we uit tot Winnaar van de Zaanse Massakamp 2018!

Aanvang en melden bij de inschrijvingsbalie: uiterlijk 19.45 uur, in De Pelikaan, Kervelstraat 185 in Krommenie.

Aanmelden voor het toernooi kan op individuele basis. In verband met de voorbereidingen, verzoeken we een ieder zich vóór 21 februari aan te melden, onder vermelding van naam, elorating en de club waarvoor men uitkomt.

De deelname is gratis! Aanmelden kan bij Kees Takken via e-mail c.takken@icloud.com

Opzet van de avond

Na aanmelding, het bekendmaken van de eerste ronde, welkomstwoord van de voorzitter van SV Krommenie en een korte toespraak door Jan Rot, zal rond 20.15 uur de eerste ronde van start gaan. Rond de klok van half tien houden we een korte pauze, voor het maken van de indeling van de tweede ronde en het nuttigen van een drankje. Ronde 2 staat voor 21.45 uur op de rol, waarmee de geschatte eindtijd rond kwart voor elf zal komen te liggen.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten