Tot 1 april geen schaken i.v.m. Corona

Gepost door Wim van de Noort op vrijdag 13 maart 2020 om 12:10

Beste Schaakvrienden,

Zoals jullie inmiddels uit het nieuws vernomen hebben, zijn door de regering verdergaande maatregelen afgekondigd om verspreiding van het Covid19-virus zoveel mogelijk in te dammen en te vertragen.
Sportkoepel NOC-NSF adviseert de aangesloten leden om alle wedstrijden en andere clubbijeenkomsten tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Daar vallen trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook onder.

Het bestuur van ZSC-Saende heeft besloten dit advies op te volgen en de interne competitie en de jeugdtrainingen tot en met 31 maart stil te leggen. Inmiddels heeft ook het bestuur van onze speellokatie Boko besloten om tot 1 april volledig dicht te gaan.

De NHSB laat de competitie wel doorgaan, maar geeft de clubs de mogelijkheid om de wedstrijd uit te stellen. In overleg met HWP Zaandijk hebben we besloten om de onderlinge wedstrijd van vanavond af te lasten. De KNSB beraadt zich nog over de competitie van 28 maart.

Op de website houden we jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

We rekenen op jullie begrip voor deze vervelende maatregel en hopen dat de computer een veilig alternatief biedt voor het beleven van schaakplezier

Met vriendelijke groet,

Bestuur van ZSC-Saende

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren.

Gepost door Edwin Woudt op vrijdag 13 maart 2020 om 13:11

Knsb wedstrijd van 28 maart is uitgesteldContact | Formaliteiten