Kalender:
23-10Regiofinale Schaak-Off (13:00 uur)
Schaak-Off update

Gepost door Wim van de Noort op dinsdag 14 september 2021 om 15:07

Beste schakers,
 

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond organiseert samen met meer dan 70 schaakclubs en regionale bonden van 13 t/m 26 september een landelijk schaaktoernooi waaraan iedereen in Nederland gratis kan meedoen: de Schaak-Off

Dit om te vieren dat er na de zomer eindelijk weer fysiek op de club kan worden geschaakt. Iedere schaakliefhebber kan meedoen, het is niet nodig om bij een vereniging aangesloten te zijn.
Het toernooi bestaat uit lokale voorrondes. De winnaars daarvan plaatsen zich voor regionale wedstrijden en daar wordt gestreden voor een ticket in de landelijke finale. Alle wedstrijden vinden fysiek plaats, want dat is wat we tenslotte willen vieren. De indeling bij het toernooi vindt plaats op ervaring: zo speelt iedereen op zijn eigen niveau.

 
Ook ZSC-Saende doet mee!  Er hebben zich al 10 beginnende schaakliefhebbers aangemeld en naar verwachting komen daar nog wel wat nieuwe belangstellenden bij.

Er is dus vrijdag a.s. geen interne competitie!  Maar ook leden kunnen aan dit toernooi meedoen. Vier sterke spelers van onze club hebben zich al ingeschreven voor de Schaak-Off.

Wil jij ook meedoen?  Schrijf je dan gauw in via www.schaakoff.nl

 
 
Met vriendelijke groet,
 
Wim van der Noort 

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten