Kalender:
26-4Interne vrijdag competitie ronde 23
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
Wijziging interne competitiesysteem

Gepost door Cor Roet op maandag 19 augustus 2002 om 09:29

Het seizoen 2001-2002 eindigde met een tweekamp om het clubkampioenschap. Omdat de competitie op vrijdag pas eind juni eindigde, bleek er voor deze tweekamp wegens de naderende vakanties in juli te weinig tijd beschikbaar te zijn. Dank zij de medewerking van beide spelers kon deze tweekamp echter toch gespeeld worden op vier achtereenvolgende clubavonden (zowel vrijdag als maandag), zodat binnen 2 weken de tweekamp gespeeld was.

Om in de toekomst deze problemen te vermijden heeft het bestuur de volgende wijziging in het competitiesysteem aangebracht:

De vrijdagcompetitie stopt op de laatste clubavond van mei en in de maand juni staan de mogelijk te spelen beslissingswedstrijden om het clubkampioenschap op het programma. In de maand juni wordt er op de vrijdagavond verder alleen gespeeld voor de variacompetitie.

In de maandagcompetitie is er niets gewijzigd.

Hoewel er in de laatste ledenvergadering opmerkingen werden gemaakt over het competitiesysteem, zijn er geen schriftelijke voorstellen tot wijziging bij het bestuur binnengekomen. Het bestuur ziet daarom geen reden om andere wijzigingen in het competitiesysteem aan te brengen.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten